Verhuizing of zij-instromers

Als u op Katendrecht komt wonen of om een andere reden op zoek bent naar een nieuwe school voor uw kind(eren) bent u ook van harte welkom voor een rondleiding. Ons uitgangspunt is dat leerlingen welkom zijn op school als we plek hebben in de beoogde groepen en kunnen voldoen aan de onderwijsbehoeften van de leerling. 

Inschrijvingen voor oudere leerlingen verlopen volgens het volgende proces:

  • U maakt een afspraak voor een rondleiding door de directie, waarbij we tijd vrijmaken voor een persoonlijk gesprek. Dit doet u het makkelijkst door te bellen met school of een mail te sturen naar directie@globetrotterkatendrecht.nl.
  • In groep 5 kunnen we op dit moment geen nieuwe kinderen verwelkomen. Met twee groepen van elk 30 kinderen zijn we vol. 
  • Na de rondleiding horen we graag binnen een week van u of u enthousiast bent en graag zou willen aanmelden.
  • Wij nemen dan, nadat u daarvoor toestemming hebt gegeven, contact op met de oude school voor een gesprek met de IB'er of leerkracht om de onderwijsbehoeften te bespreken zodat we kunnen kijken of wij daaraan kunnen voldoen.
  • Als er plek is en we denken te kunnen voldoen aan de onderwijsbehoeften, nodigen we u en uw kind uit voor een gesprek met onze Intern begeleider om de overdracht, het wennen en eventuele extra afspraken te bespreken.
  • Hierna kan uw zoon/dochter kennismaken met de nieuwe leerkracht en klas en kan de overstap plaats vinden. 
Terug

Maashavenkade 225

3072 ES Rotterdam

010-4842437

info@nullglobetrotterkatendrecht.nl