Aanmelden nieuwe leerlingen

Aanmelden nieuwe leerlingen

Rondleiding
Ongeveer twee keer per maand is er een uitgebreide rondleiding door onze locatie Maashavenkade (het hoofdgebouw). Deze rondleiding is gericht op ouders en toekomstige leerlingen die nog vier jaar moeten worden. Wij vertellen dan over de visie van de school, laten onze werkwijze zien en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden.Tijdens deze rondleiding kunnen meerdere ouders aanwezig zijn. Er is na afloop altijd ruimte voor het stellen van (individuele) vragen. Omdat we ook graag onze dependance laten zien, maar dit in de beschikbare tijd niet lukt, hebben we een virtuele rondleiding door onze dependance gemaakt. Deze kunt u bekijken onder Virituele rondleiding Tolhuisstraat.

Inschrijving
Na afloop van de rondleiding ontvangt u de schoolkalender en andere informatie om thuis rustg door te lezen en het aanmeldformulier. Als u na de rondleiding enthousiast bent en uw zoon of dochter zou willen aanmelden op school, kunt u het aanmeldformulier opsturen of in de brievenbus doen aan de Maashavenkade. 

De inschrijving is pas compleet als u van de administratief medewerkster een bevestiging via de email gekregen hebt.

Om een plekje voor zoon/dochter te kunnen garanderen, verzoeken wij u vriendelijk om de aanmelding en inschrijving te doen als uw kind ongeveer 2,5 jaar is. 

Aanmelden rondleiding
U kunt zich op de volgende manier opgeven voor de rondleiding op school:

Telefonisch via 010 484 24 37 
Stuur een email naar info@globetrotterkatendrecht.nl en vermeld hierin in elk geval uw naam, telefoonnummer en de naam + geboortedatum van uw zoon of dochter.

 

Terug

Maashavenkade 225

3072 ES Rotterdam

010-4842437

info@nullglobetrotterkatendrecht.nl